Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un home mor en un accident entre una furgoneta i un camió a l'AP-2 a Vila-rodona

El conductor de la furgoneta ha resultat mort després de xocar amb un camió

Al lloc del sinistre s'hi han desplaçat tres ambulàncies Al lloc del sinistre s'hi han desplaçat tres ambulàncies CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Divendres, 22 Setembre 2017 09:51

Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida lleu aquest divendres al matí en un accident on s'hi han vist implicats una furgoneta i un camió, a l'AP-2 a Vila-rodona. El sinistre ha tingut lloc, a les 06:44h, al punt quilomètric 211,7, com a conseqüència d'un xoc entre els dos vehicles, segons informa el Servei Català de Trànsit. El fort impacte ha provocat la mort del conductor de la furgoneta i un ferit lleu.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït un encalç entre una furgoneta i un camió en què ha resultat mort el conductor de la furgoneta, J.N.F.M, de 55 anys, nacionalitat brasilera i veí de Barcelona. Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i tres unitats del SEM.

Pel que fa a l’afectació viària, la via ha estat tallada en sentit nord, amb desviaments per la sortida 10, fins les 08.23 hores. Després només ha quedat un carril tallat fins que la circulació s’ha normalitzat a les 10.25 h.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: