Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos detinguts per la mort d’un home a Salou

La investigació continua sota secret de sumari i no es descarten més detencions 

Avinguda Carles Buhigas de Salou, on hi va haver la baralla que va acabar amb la mort d’un home senegalès Avinguda Carles Buhigas de Salou, on hi va haver la baralla que va acabar amb la mort d’un home senegalès EFE
Successos Carina Filella / El Punt Avui
Dijous, 17 Agost 2017 09:37

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir per homicidi imprudent el presumpte autor de l’agressió a un home senegalès de 33 anys, el 31 de juliol, a Salou. Els Mossos també van detenir per encobriment una de les persones que acompanyava l’agressor en el moment dels fets. La víctima va rebre un cop de puny, va caure al terra inconscient i, malgrat que el SEM va intentar reanimar-lo, no van poder fer res per salvar-li la vida.

Els detinguts són dos homes de nacionalitat espanyola que tenen 23 i 34 anys. Cap dels dos té antecedents, fet que, segons els agents, ha dificultat la investigació. Les detencions es van dur a terme a Valls, i van anar a càrrec d’agents de l’àrea d’investigació criminal de la regió policial del Camp de Tarragona. La investigació continua sota secret de sumari i no es descarten més detencions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: