Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El judici pel crim dels Pallaresos es farà al novembre

Ramon Franch, agent immobiliari, està acusat de ser el presumpte autor de la mort de la veïna Carme Gallart

Franch va ser detingut el març del 2016 com a presumpte autor de la mort de la dona desapareguda Franch va ser detingut el març del 2016 com a presumpte autor de la mort de la dona desapareguda ARXIU/ ACN
Successos El Punt Avui/ACN
Dijous, 10 Agost 2017 07:57

L’agent immobiliari Ramon Franch s’asseurà al novembre al banc dels acusats de l’Audiència de Tarragona com a presumpte autor de la mort de Carme Gallart, la veïna dels Pallaresos que està desapareguda des de fa més de dos anys. Més de cent testimonis estan citats a declarar en aquest judici, que se celebrarà del 3 al 17 de novembre en sessions de matí i tarda.

La constitució del jurat popular es portarà a terme el dia 3, mentre que la declaració de l’acusat està prevista pel dia 15, segons ha determinat el magistrat president de la secció quarta. Segons el fiscal, que sol·licita una pena de quinze anys de presó per homicidi, Ramon Franch va decidir matar Carme Gallart i desfer-se del seu cos per evitar la celebració d’un judici en què ella l’acusava d’estafa. Els Mossos d’Esquadra sospiten que Franch hauria ocultat el cos en algun indret del Pirineu. Per la seva banda, l’acusació particular demana vint anys de presó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: