Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un ciclista al Vendrell després de xocar amb un camió

Com a consequència de l'accident a l'N-340, ha resultat mort un veí de Creixell de nacionalitat francesa

El ciclista ha mort després de xocar amb un camió El ciclista ha mort després de xocar amb un camió TRIATLON NOTICIAS
Successos Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Juny 2017 16:05

Un ciclista ha resultat mort aquest dimecers com a conseqüència d'un xoc entre un camió i el ciclista. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre mortal s’ha registrat al punt quilomètric 1.190 de la carretera N-340 al Vendrell. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 11.50 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, el ciclista que ha resultat mort es tracta de F.D., un home de 50 anys, nacionalitat francesa i veí de Creixell. Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, la carretera s’ha tallat en sentit Barcelona fins les 13.46 hores tot i que es feien desviaments per l’interior de la població.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: