Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La víctima assassinada a Salou s’havia separat del seu agressor

El cos de la veïna de Cambrils va aparèixer diumenge amb signes de més de 40 ganivetades

Minut de silenci en record de la nova víctima, ahir a l'Ajuntament de Cambrils Minut de silenci en record de la nova víctima, ahir a l'Ajuntament de Cambrils CEDIDA
Successos El Punt Avui
Dimarts, 27 Juny 2017 07:55

La dona que diumenge va aparèixer morta a Salou s’havia separat recentment del seu presumpte agressor, que va ser detingut el mateix dia pels Mossos d’Esquadra després de confessar els fets. Segons va informar ahir l’agència ACN, la víctima -que tenia 29 anys i estava empadronada a Cambrils- feia quatre mesos que havia trencat la relació amb l’home, veí de Vila-seca i de 43 anys. La relació sentimental entre tots dos havia durat dos anys.

Segons va informar també l’ACN, l’assassí confés de la dona hauria propinat més de 40 ganivetades a la seva exparella. Així, el cadàver presentava múltiples ferides d’arma blanca arreu del tronc, amb evidents símptomes d’acarnissament.

El cos va ser trobat diumenge al matí a la carretera T-325, coneguda com el Vial de Cavet, dins del terme municipal de Salou. Cap a un quart de nou del matí, l’home havia acudit a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Salou per confessar els fets i indicar als agents on podien trobar el cos de la víctima. La dona va ser localitzada, sense vida, al seient del conductor d’un vehicle.

Per la seva banda, l’assassí confés va quedar detingut des de diumenge com a presumpte autor d’un homicidi dolós, a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Tarragona, al barri de Campclar, i està previst que avui passi a disposició judicial. El cas va quedar en mans del jutjat d’instrucció número 6 de Tarragona, que diumenge es trobava en funcions de guàrdia.

La víctima, que no havia presentat cap denúncia per maltractaments ni tenia fills, estava empadronada a Vilafortuny, a Cambrils, tot i que actualment no hi residia, segons va informar ahir l’ACN.

Per la seva banda, la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, es va sumar a les reaccions a aquest nou cas de violència masclista, i al seu compte de Twitter va manifestar que se sentia “desolada” davant la mort a Salou i també per un segon cas a Sevilla.

Minut de silenci a diverses localitats

Diversos municipis del Camp de Tarragona van convocar ahir al migdia un minut de silenci davant dels ajuntaments en record d’aquesta nova víctima de violència masclista. Entre les poblacions que es van afegir a aquesta iniciativa es troba Cambrils, on estava empadronada la víctima, i on l’alcaldessa, Camí Mendoza, va qualificar l’homicidi de “fet cruel”. Salou, on va ser descobert el cadàver, i Vila-seca, d’on era el veí l’assassí confés, també van fer concentracions, així com Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: