Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una operació antidroga mobilitza el barri de Sant Salvador de Tarragona

L'operació contra el tràfic de cocaïna i marihuana s'hauria saldat amb una vintena de detinguts

Un dels blocs del barri tarragoní on els Mossos d'Esquadra han desplegat aquesta matinada un macrooperatiu contra el tràfic de drogues Un dels blocs del barri tarragoní on els Mossos d'Esquadra han desplegat aquesta matinada un macrooperatiu contra el tràfic de drogues CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dijous, 18 Mai 2017 10:29

Agents de Mossos d’Esquadra han desplegat la matinada d’aquest dijous un macrooperatiu de salut pública contra el tràfic de drogues, principalment cocaïna i marihuana, en diversos punts de la ciutat de Tarragona, especialment al barri de Sant Salvador. L’operació s’ha iniciat fa unes hores i es troba encara sota secret de sumari, tot i que, segons ha pogut saber aquest mitjà, ja es podrien sumar fins a vint detinguts.

Fonts policials confirmen que l’operatiu ha mobilitzat a efectius dels agents d’investigació, Brigada Mòbil (Brimo), de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), la unitat canina, helicòpters i els agents de seguretat ciutadana, en una tasca amb la qual s’està col·laborant conjuntament amb efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: