Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El conductor d'un turisme va morir ahir a la nit a la TV-3002 a Capçanes

Com a conseqüència de l'accident, va morir un veí de Capçanes de 33 anys

La carretera on es va produir el sinistre La carretera on es va produir el sinistre GOOGLE MAPS
Successos Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Mai 2017 13:22

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 0,1 de la TV-3002 a Capçanes (Priorat). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 23.39 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una sortida de via d’un turisme. A conseqüència del sinistre, el conductor i únic ocupant va morir. Es tracta d’un home, I.A.M, de 33 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Capçanes.

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: