Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Trenquen els vidres del local de l’AVV de Parc Riuclar

Els veïns no creuen que es tracti d’una bretolada i no descarten que sigui una acció venjativa per l’anunci de retirada del tòtem gegant

Vidres trencats del local social de l'AVV Amics de Parc Riuclar de Tarragona Vidres trencats del local social de l'AVV Amics de Parc Riuclar de Tarragona CEDIDA
Successos Josep Cartanyà
Divendres, 24 Febrer 2017 17:36

L’Associació de Veïns Amics de Parc Riuclar va denunciar dijous al vespre una trencadissa de vidres de les finestres del local social de l’entitat. Segons la presidenta, Josefa Rodríguez, les pedres s’haurien llençat des del pont de la T-11,-a prop d’una zona inhabitada-, per la qual cosa, cap veí se’n va donar compte. Els veïns van avisar la Guàrdia Urbana de Tarragona, que va desplaçar un agent que va aixecar allí mateix la denúncia corresponent.

Segons Rodríguez, les pedres que es van utilitzar no són del barri, per la qual cosa, sospiten que no es tracta de cap bretolada improvisada: “És casualitat que, un cop s’ha anunciat que es retirarà el tòtem i s’obligarà a tancar el terreny, hagi passat això”. A més, la presidenta veïnal recorda que “en 30 anys mai ningú ens havia causat destrosses al local”.

Finalment, l’AVV Parc Riuclar també ha recordat que “durant aquests 15 mesos de protestes accions per demanar la retirada del tòtem, mai ningú del barri ha tocat ni ha fet res contra la instal•lació publicitària”. És per això que Rodríguez sospita que es tracti “d’un acte de covardia contra els veïns”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: