Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comerços de Tarragona comencen a adherir-se a la campanya ‘No puc esperar’

La campanya facilita l’accés als lavabos a pacients amb malalties intestinals i es va aprovar en un plenari a proposta d’ERC

Una comerciant de Girona col·locant el distintiu de la campanya 'No puc esperar' al vidre de l'aparador Una comerciant de Girona col·locant el distintiu de la campanya 'No puc esperar' al vidre de l'aparador EL PUNT AVUI
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Març 2018 07:50

Els comerços de Tarragona han començat a adherir-se a la campanya ‘No puc esperar’, una iniciativa que facilita l’accés als lavabos a pacients amb malalties intestinals. El portaveu del grup municipal d'ERC-MES-MDC, Pau Ricomà, ha expressat la seva satisfacció amb aquest nou pas ja que "la complicitat dels comerços de Tarragona serà clau per a que la campanya 'No puc esperar’ sigui un èxit", ha afirmat. Cal recordar que la formació fa dos anys va portar la proposta de l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa al plenari municipal.

Els republicans animen els establiments comercials a sumar-se a la campanya recordant que ‘en dos anys, la ciutat compta ja amb una cinquantena d’espais municipals i 12 centres de salut adherits a la campanya. Ara confiem en la complicitat dels establiments comercials per ampliar aquesta xarxa de solidaritat amb els afectats de malalties intestinals’.

La campanya ‘No puc esperar’ va néixer al desembre del 2013 impulsada per l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa amb l’objectiu de facilitar el dia a dia d’aquelles persones que necessiten utilitzar un lavabo de manera urgent degut a un problema mèdic no contagiós. "Molts dels afectats tenen por en sortir de casa de no trobar un lavabo quan ho necessitin. La campanya millora substancialment la seva qualitat de vida", afirma Pau Ricomà.

El seguiment de la campanya i els espais adherits es pot fer a través del web www.nopuedoesperar.es on, a banda dels equipaments municipals i centres de salut, ja hi figuren una quinzena de negocis tarragonins. "Celebrem que l’ajuntament entomi amb ganes aquesta iniciativa engegant la fase de convidar comerços i establiments de restauració a sumar-se a la campanya", conclou Ricomà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: