Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La gestió sanitària centrarà el debat a les 'Converses al Camp de Tarragona'

La tercera edició del debat tindrà lloc els dies 11 i 12 de març, a les 18h, al Centre Tarraconense El Seminari de Tarragona

Imatge d'arxiu de l'anterior edició de les Converses al Camp de Tarragona Imatge d'arxiu de l'anterior edició de les Converses al Camp de Tarragona CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Març 2018 08:53

La Fundació Privada Mútua Catalana convoca per tercer any el fòrum de debat Converses al Camp de Tarragona, que tindrà lloc els dies 11 i 12 de març, a partir de les 18h, al Centre Tarraconense El Seminari. L’objectiu és fer una trobada anual amb aportacions multidisciplinars en dues línies de treball: posar a debat la realitat del territori en una projecció europea i convidar referents mundials d’una determinada matèria.

Aquesta tercera edició s’organitza en col·laboració amb la Facultat de Medicina i Ciències de la salut i la Facultat d’Economia i Empresa de la URV. Aquest any es tractarà un dels pilars fonamentals de l’Estat de benestar: la sanitat. L’enfoc es posarà en la incidència de la millora de la seva gestió per tal d’optimitzar el servei a les persones.

Aquestes III Converses s’organitzen, com ja és habitual, en dues jornades. A la primera es tractarà la situació i la proposta estratègica quant a la millora del servei sanitari al Camp de Tarragona. Durant el segon dia es comptarà  amb la presència del Dr. Rafael Matesanz fundador i director de l’Organització Nacional de Trasplantaments, un autèntic exemple de com una bona organització i gestió poden comportar un millor servei a les persones. El Dr. Matesanz és l’autèntic artífex d’aquest èxit sanitari que ha generat, durant els últims vint-i-cinc anys, que l’Estat espanyol sigui líder mundial en el camp de les donacions i els transplantaments.

Amb aquestes terceres converses la Fundació Privada Mútua Catalana vol continuar el seu treball de divulgació de la cultura i la consciencia social, fomentant el debat, el diàleg, la confrontació d’idees i arguments, els acords i els consensos sobre els grans temes que afecten el nostre territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: