Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els professionals de la salut impulsaran una declaració per millorar l'atenció de les persones al final de la vida

Ho han acordat en el marc del X Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives, a Tarragona

Una de les conferències del X Congrés de Cures Pal·liatives celebrat a Tarragona Una de les conferències del X Congrés de Cures Pal·liatives celebrat a Tarragona COL·LEGI OFICIAL DE METGES DE TARRAGONA
Salut ACN
Diumenge, 11 Març 2018 01:03

Els professionals de la salut consensuaran una declaració conjunta per millorar l'atenció de les persones al final de la vida. És un acord sorgit del X Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives, a Tarragona, on han participat 300 professionals. El document que volen impulsar metges, infermers, treballadors socials i fisioterapeutes, 'declaració de Tarragona sobre l'atenció psicosocial', vol potenciar l'atenció entre totes les disciplines implicades en les cures pal·liatives. El congrés, celebrat entre divendres i dissabte al Palau de Congressos, ha permès abordar les noves eines, estratègies i tecnologies que s'apliquen per tractar les persones que estan en el tram final de la seva vida a Espanya, l'estat d'Europa amb més esperança de vida.

La presidenta del comitè organitzador del Congrés, Antònia Francesch, ha apuntat que l'informe conjunt que volen redactar per millorar l'atenció psicosocial es presentarà a l'administració. Amb aquest document, es vol potenciar que l'atenció sigui interdisciplinari en lloc de multidisciplinari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: