Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fotos solidàries per la investigació del càncer infantil a La Fira Centre de Reus

Aquest dissabte 24 de febrer, de 10 a 21h, tothom qui vulgui podrà fer una donació de 15 euros, que inclou una foto d'una fotògrafa professional

La Fira Centre Comercial acollirà aquest dissabte el 'photocall' solidari La Fira Centre Comercial acollirà aquest dissabte el 'photocall' solidari CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 23 Febrer 2018 18:21

La Fira Centre Comercial de Reus acollirà aquest dissabte 24 de febrer un photocall solidari per la investigació en oncologia pediàtrica. De 10 a 21h i sota el lema 'Somriu, que es contagia', tothom que vulgui podrà fer-se una foto solidària, al photocall, a càrrec d'una fotògrafa professional.

Tot l’import es destinarà a la investigació en oncologia pediàtrica que es fa a l'Hospital de la Vall d’Hebrón. A més, els participants podran guanyar alguns dels productes de les empreses col·laboradores que se sortejaran i aquesta jornada solidària a La Fira Centre Comercial, centre comercial gestionat per Merlin Properties, estarà acompanyada de diverses activitats d’animació infantil.

L’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona és un dels principals referents estatals en la investigació i tractament de l’oncologia pediàtrica. Les taxes de curació del càncer infantil han millorat molts els darrers anys gràcies a la tasca de recerca que, com és evident, necessita fons per continuar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: