Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nadal i la il·lusió arriben a Joan XXIII

El pare Noel ha visitat als nens i nenes ingressats a l’hospital per felicitar-los les festes

Visita del Pare Noel a l'Hospital Joan XXIII Visita del Pare Noel a l'Hospital Joan XXIII CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 28 Desembre 2017 12:52

Per aquestes dades el Pare Noel s’ha deixat veure pels passadissos i habitacions de l’Hospital Joan XXIII per visitar i portar regals als nens i nenes ingressats a la planta de Pediatria. La seva visita no ha estat l’única, durant les festes els infants també han rebut a una orquestra infantil, als membres de l’església ‘Vida Nueva’ i la Tuna i inclús als patges reials de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Durant aquestes dades són moltes les associacions i entitats de l’entorn que visiten el centre sanitari per poder posar un somriure en la cara dels nens i nenes ingressats, així com en els adults, els familiars i els treballadors.

Altres de les visites previstes són: l’associació IPA que portarà regals als infants el 2 de gener, la visita del primer equip del Nàstic el 4 de gener, l’arribada dels personatges de Port Aventura el 5 de gener i finalment el 6 de gener tots els pacients rebran l’esperada visita de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: