Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nous desfibril·ladors a Reus

Fedefarma ha instal·lat dispositius de cardioprotecció a l’exterior del seu magatzem a la ciutat

Instal·lació d'un desfibril·lador en una de les seus de Fedefarma, a Reus Instal·lació d'un desfibril·lador en una de les seus de Fedefarma, a Reus CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 21 Desembre 2017 09:55

La cooperativa Farmacèutica ha engegat una campanya per instal·lar desfibril·ladors en tots els seus magatzems, entre ells el de Reus. El dispositiu està situat a l’exterior amb la intenció de ser d’utilitat, no només pel treballador, sinó també pel ciutadà. Aquesta mesura significa una millora en matèria de salut cardiovascular pels socis que visiten les instal·lacions, els treballadors del magatzem i inclús els ciutadans del municipi que el necessitin, segons declara el president de Fedefarma, Vicenç J. Calduch.

L’aparell, que és semiautomàtic, pot ser utilitzat de manera molt intuïtiva, a més la Fedefarma ha realitzat unes sessions formatives sobre l’ús del desfibril•lador i com procedir en una situació d’emergència que requereix l’ús d’aquest dispositiu.

La importància de comptar amb un desfibril•lador a les instal•lacions de Fedefarma a Reus és vital per poder salvar la vida en cas que algú patis un episodi de mort súbdita, ja que utilitzar aquest dispositiu en els primers 10 minuts de l’accident és vital per poder salvar al pacient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: