Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Obra Social ‘la Caixa’ col·labora en la lluita contra el càncer

L’entitat ha aportat 10.000€ per a la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre

Donació per part de l'Obra Social 'la Caixa' a la Llliga contra el Càncer Donació per part de l'Obra Social 'la Caixa' a la Llliga contra el Càncer CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Desembre 2017 10:13


La Lliga contra el Càncer duu a terme un gran nombre d’activitats per familiar i afectats d’aquesta malaltia, per això l’Obra Social ‘la Caixa’ s’ha compromès a donar suport a l’entitat aportant 10.000€ per les sedes de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre de la Lliga.

Aquesta associació contra el Càncer lluita diàriament contra la malaltia, sobretot amb els seus Grups d’Ajuda Mútua (GAM), que s’estan propagant per tot el territori. Amb aquests grups els malalts poden expressar com es senten després del diagnòstic de la malaltia, conèixer persones en la mateixa situació i compartir els problemes físics i psicològics que experimenten. Recentment s’ha creat un nou GAM a Deltebre, que s’uneix amb els 10 grups distribuïts pel territori de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

A més, la Lliga contra el Càncer destina 100.000 euros al servei dels malalts i ofereix ajuts econòmics a les famílies afectades de Càncer que es troben en risc de pobresa o exclusió social. Durant aquest any prop de 80 famílies han rebut ajuda econòmica de la Lliga contra el Càncer. És per això que la col•laboració que ofereix l’Obra Social la Caixa esdevé vital per poder seguir ajudant a aquestes famílies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: