Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cursa de Sant Silvestre contra el Càncer, a l’Hospitalet de l’Infant

La competició, que se celebrarà el 24 de desembre, serà en benefici de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre

CEDIDA CEDIDA Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant d'un any anterior
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 22 Desembre 2017 15:27

La VI Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant es donarà cità el 24 de desembre, aquests any amb una novetat; la inscripció costarà 1 euro per participant. La quantitat recaptada anirà destinada a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre amb la intenció d’invertir-los en activitats per prevenir el càncer.

En aquesta competició hi poden participar totes les categories. El recorregut serà de 4.000 m i tindrà el seu punt de sortida i d’arribada a la Plaça Berenguer d’Entença. Hi haurà premis pels 5 primers classificats, pel primer atleta local, tant femení com masculí i també hi haurà obsequis per tots els participants. El lliurament de premis està previst a les 12h del migdia a la mateixa plaça.

Les inscripcions per la cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant ja estan obertes a la web www.tretzesports.org, o en defecte, els interessats es podran apuntar el mateix dia una hora abans de la prova.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: