Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació de Tarragona aporta més de 33.000 euros a La Marató de TV3

Els centres d'ensenyament de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa realitzen concerts, xerrades i activitats artístiques per recaptar fons i conscienciar els alumnes

Imatge d'arxiu d'un concert per La Marató de TV3 Imatge d'arxiu d'un concert per La Marató de TV3 CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 15 Desembre 2017 09:27

La Diputació de Tarragona realitza aquest any una aportació de 33.334 euros a La Marató de TV3 alhora que organitza i col·labora en diferents activitats destinades a recaptar fons per aquesta causa a través dels centres d'ensenyament. Durant aquest mes de desembre han començat concerts de música, xerrades, manualitats i activitats artístiques amb l'objectiu de sensibilitzar tant l'alumnat com la societat al mateix temps que es recapten fons.

El Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Jordi ha posat a la venda les manualitats que han fet els alumnes, al mercadet de Jesús a Tortosa i han preparat un esmorzar solidari. A Tarragona, el Col·legi d'Educació Especial Sant Rafael ha organitzat xerrades sobre les malalties infeccioses adreçades a alumnes d'ESO i educació postobligatòria. L'alumnat de les aules-taller ha realitzat un mural amb la temàtica d'aquesta edició de la Marató, situat al vestíbul principal del centre.

L'Auditori Diputació de Tarragona, serà l'escenari del primer dels concerts solidaris programats pels Conservatoris. El diumenge 17 de desembre, la Banda de Grau Professional del centre i la Banda Unió Musical de Tarragona oferiran una actuació conjunta, l'entrada-donatiu valdrà 5 euros. L'endemà, el 18 de desembre, l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus oferirà el tradicional concert en favor de la Marató, a l'Auditori Higini Anglès. L'actuació està oberta al públic i els assistents hauran de fer un donatiu voluntari per entrar a la sala.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: