Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un LIPDUB per trencar estigmes sobre la discapacitat

La Fundació Estela ha creat un videoclip musical per trencar tabús i fer visibles les noves instal·lacions

Escena del LIPDUB protagonitzat pels usuaris de la Fundació Estela Escena del LIPDUB protagonitzat pels usuaris de la Fundació Estela CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Novembre 2017 18:36

El taller ocupacional que duu a terme la Fundació Estela per la Discapacitat de la Xarxa de Santa Tecla de Tarragona ha creat un LIPDUB protagonitzat pels usuaris de l’entitat per celebrar el primer aniversari de les noves instal·lacions i mostrar amb normalitat aquest col·lectiu. La responsable del Servei de Teràpia Ocupacional del centre, Helena Gómez, ha destacat que “el LIPDUB pretén generar un efecte de consciència social i trencar estigmes relacionats amb el col·lectiu de la discapacitat Intel·lectual”.

El vídeo es troba públic a la pàgina web oficial de l’entitat i a les seves xarxes socials, en ell una vuitantena de persones es mouen i ballen per les noves instal·lacions del centre al so de la cançó de Filippo Landini ‘Viu-la’. Una elecció que no es va fer a l’atzar perquè “el significat de la seva lletra és important per al nostre col·lectiu”, segons paraules de la monitora del Servei de Teràpia Ocupacional, Anna Torras.

del videoclip.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: