Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Sopar de les Estrelles Michelin compta ja amb 230 inscrits

L’esdeveniment benèfic vol arribar a l’aforament màxim de 400 persones

Els xefs units per recaptar fons contra el càncer i la leucèmia Els xefs units per recaptar fons contra el càncer i la leucèmia MARINA MARTÍNEZ
Salut Marina Martínez
Dimecres, 25 Octubre 2017 12:16

El complex educatiu de Tarragona acollirà, el proper 10 de novembre, a les 21:30h, el VII Sopar de les Estrelles contra el càncer i la leucèmia que reuneix els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona. La cita, tot un referent a la ciutat, ja compta amb 230 inscrits i espera arribar a les 400 persones; el seu aforament màxim. El director de la Lliga Contra el Càncer a Tarragona, David Ortega, ha explicat que “sabem que molta gent, any rere any, no es pot inscriure però hi ha un màxim d’aforament per tal de garantir la bona qualitat”.

Enguany, com a novetat, a tot el conjunt de xefs s’incorporà també el restaurant Antic Molí amb el cuiner Vicent Guimerà. A més, també hi haurà Marco Borreo (Chambao Petit), Àngel Jiménez (del Complex Educatiu Tarragona), Mohamed Quauch (Sol de Mar), Fran López (Villa el Retiro), Diego i Rubén Campos (Rincón de Diego), Jeroni i Pau Castell (Les Moles), Joan i Arnau Bosch (Can Bosch), Gabri Olivier (Gelateria Olivier), Gilbert Garcia (La Boella) i el forner Jordi Andreu (del forn Andreu).

Inscripcions

Aquelles persones qui hi vulguin participar poden fer-ho a través de la Caixa, fent un ingrés al número de compte ES38-2100-3510-7622-0019-6217 indicant el nom o trucant al telèfon 977 23 24 24 de la Lliga Contra el Càncer per tal de fer la reserva i abonar el tiquet a l’entrada. El preu del sopar és de 45 euros –que aniran destinats a les entitats de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i a la Fundació Carreras contra la Leucèmia- i les taules són per a 8 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: