Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ja són 16 les víctimes mortals pels atemptats

Mor una dona alemanya de 51 anys que estava ingressada a l’UCI de l’Hospital del Mar / Queden 24 persones hospitalitzades, 5 en estat crític, 4 greus i 15 menys greus

Vista de l'Hospital del Mar de Barcelona, on aquest matí ha mort la 16 víctima dels atemptats de Barcelona Vista de l'Hospital del Mar de Barcelona, on aquest matí ha mort la 16 víctima dels atemptats de Barcelona EUROPA PRESS
Salut El Punt Avui
Diumenge, 27 Agost 2017 17:10

Una dona de 51 anys i nacionalitat alemanya que estava ingressada en estat crític com a conseqüència de l’atac terrorista del passat dijous 17 d’agost a les Rambles de Barcelona ha mort aquest diumenge al matí a l’UCI de l’Hospital del Mar de la capital catalana, segons ha informat el departament de Salut.

Aquesta defunció eleva a setze el balanç de morts en els atemptats de la setmana passada a Barcelona i Cambrils i és la primera d’una persona de nacionalitat alemanya.

En total han mort 8 dones i 8 homes. Sis de les víctimes eren de nacionalitat espanyola, cinc de les quals catalanes: un nen de tres anys de Rubí i el seu besoncle, Francisco López, de 65 anys; una dona de 75 anys de Sant Hipòlit de Voltregà; una veïna de Barcelona de 40 anys, i el vilafranquí de 34 Pau Pérez, assassinat per Younes Abouyaaqoub durant la seva fugida. La sisena és una dona de 67 anys de Saragossa morta en l’atac a Cambrils. També van morir dues dones portugueses, una senyora de 73 anys i la seva neta de 20; un home de 42 anys dels Estats Units, 3 italians (dos homes de 25 i 35 anys i una dona de 70), un nen de 7 d’anys amb doble nacionalitat australiana i britànica, un canadenc de 78 anys, una dona belga de 44 anys i la dona alemanya de 51 anys morta aquest diumenge..

Deu dies després dels atacs queden 24 persones ingressades a 9 centres catalans i 1 de Saragossa, 20 afectades per l’atropellament de Barcelona i 4 per l’acció de Cambrils.

Cinc dels ferits en l’atac a les Rambles continuen en estat crític, 3 greus i 12 menys greus. Pel que fa ferits de Cambrils, 1 es troba greu i 3 menys greus.

Sis dels ferits es recuperen a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, 3 al Clínic, 3 a Sant Pau, 3 a la Mútua de Terrassa, 2 a l’Hospital del Mar, 2 al Germans Trias i Pujol de Badalona, 1 a Bellvitge i 1 al Sagrat Cor. Els altres dos són ingressats en un hospital de la capital aragonesa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: