Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant recaptarà diners contra el càncer

Diumenge comença la Setmana de la Joventut Solidària, que recaptarà, fins al 10 d’agost, diners per la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant recaptarà diners contra el càncer amb activitats juvenils. A la imatge, membres de la Lliga Contra el Càncer Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant recaptarà diners contra el càncer amb activitats juvenils. A la imatge, membres de la Lliga Contra el Càncer CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Agost 2017 15:18

Aquest diumenge 6 d’agost començarà la Setmana de la Joventut Solidària, que ha organitzat la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, fins al 10 d’agost. Per aquests dies, s’han programat un seguit d’actes i activitats amb què es recaptaran diners per a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

El primer acte serà el 2n aperitiu solidari #Tamarikitanga17, previst per al diumenge 6 d’agost, de les 10 a les 14h, a la Plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant. Els assistents a aquest aperitiu podran tallar-se el cabell per 5 euros i, si volen i tenen una cabell de 20cm o més (en sec), donar-lo perquè pugui ser utilitzat per a fer perruques per als malalts de càncer. També podran comprar consumicions i els articles elaborats pels voluntaris dels Casals de Joves (polseres, xapes i sabó); i participar en el sorteig de productes que han donat diversos comerços locals.

El dilluns 7 d’agost es muntarà una paradeta solidària, també amb els articles elaborats pels voluntaris dels Casals de Joves, a la sessió de cinema prevista a Ca la Torre de Vandellòs, a les 22h. La pel·lícula que s’hi projectarà es titula 'Capitán calzoncillos, su primer peliculón'.

Per al dimarts 8 d’agost s’ha muntat un taller d’astronomia al Casal de Joves de l’Hospitalet de l’Infant. La inscripció-donació té un preu de 3 euros.

Les últimes propostes previstes consistiran en un berenar solidari (el dimecres 9 d’agost, a les 19h, a la Plaça de l’Almadrava de l’Hospitalet de l’Infant); i en una gimcana popular (el dijous 10 d’agost, a les 18h, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant). La inscripció a la gimcana, que té un preu d’1 euro per participant, es pot fer el mateix dia, a la mateixa plaça, de les 16 a les 18h. S’hi poden apuntar persones de totes les edats i els equips han de ser de 4 a 6 persones. Cadascun dels membres de l’equip que guanyi el primer premi s’endurà un xec de 50 euros; de 25 euros, cadascun dels guanyadors del segon premi; i una motxilla de Joventut, els que quedin en tercera posició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: