Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona demanarà un pla de xoc pel CAP La Granja

El PSC i ICV-EUiA portaran al ple del 29 de maig una mocío que recull les demandes dels veïns dels barris de Ponent

El CAP La Granja El CAP La Granja JOSEP CARTANYÀ
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 18 Mai 2017 18:38

Els grups municipals d’ICV-EUiA i del PSC (al govern) a l'Ajuntament de Tarragona han presentat una moció de cara al proper ple del mes de maig en la qual reclamen a la Generalitat més inversions al Centre d’Atenció Primària de la Granja. Segons aquests grups la situació al CAP, que dona assistència als barris de Ponent, "és límit", i així ho han denunciat diversos cops els veïns i veïnes. Com a exemple, citen el propi edifici on les consultes de pediatria es troben en barracons des de fa molts anys o la necessitat d’un canvi que permeti una millor atenció al vestíbul.

Tal com ha denunciat recentment la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), les llistes d’espera poden arribar a ser de fins a 18 dies, i demanar hora per a l’especialista pot suposar esperar més temps que a l'Hospital Joan XXIII, uns arguments que comparteixen en la moció els grups municipals de PSC i d’ICV.

Per aquestes raons, els dos grups municipals reclamen que el Departament de Salut elabori un pla de xoc per reduir aquestes llistes d’espera, i també millores efectives a l’edifici. A la vegada donaran suport a les mobilitzacions veïnals que es puguin produir per aconseguir aquests objectius.

Tot i que tant el PSC com Iniciativa són conscients que situacions similars es produeixen en altres CAPs de la ciutat, creuen que el de la Granja és el que es troba en una situació més límit.

La moció serà debatuda al plenari ordinari del mes de maig, que se celebrarà el proper dilluns 29.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: