Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Floresta es bolca en la lluita contra la Niemann-Pick

El festival benèfic organitzat per la Fundació Niemann-Pick va recaptar 15.000 euros a favor de la investigació per la cura d'aquesta malaltia minoritària

El públic va omplir durant tot el dia la plaça principal de la Floresta El públic va omplir durant tot el dia la plaça principal de la Floresta CEDIDA
Salut Josep Cartanyà
Dimecres, 17 Mai 2017 19:21

El passat dissabte 13 de maig els veïns del barri tarragoní de la Floresta es van bolcar perquè el festival benèfic organitzat per la Fundació Niemann-Pick fos un èxit i així va ser. Més de 2.000 persones van poder gaudir i participar durant tot el dia de les nombroses activitats gastronòmiques, lúdiques i culturals organitzades per diverses entitats. L'objectiu era recaptar fons per la fundació que investiga sobre aquesta malaltia minoritària neurodegenerativa que provoca incapacitats. 

Un dels afectats és el Javi, un nen d'11 anys que viu a la Floresta. Els seus pares, Javier Galera i la Rocío Mora, van formar part de l'organització del festival solidari, que va arribar a recollir fins a 15.000 euros en benefici de la fundació. Les cares de satisfacció tant de la parella com de la resta d'organitzadors reflectien un èxit sense precedents en aquest barri. Les mostres de solidaritat van arribar no tan sols de Tarragona, sinó de ciutats com Lleida, Barcelona o Talavaera de la Reina, d'on va vindre una parella expressament per donar suport a la causa.

Entre els assistents, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va oferir el suport de l'Ajuntament a la família de la Floresta, que està plantejant l'obertura d'una delegació de la Fundació Niemann-Pick -amb seu a Lleida- a la ciutat.

El calendari d'activitats no s'atura aquí. El proper 28 de maig, el Bravium Teatre de Reus ha programat l'obra de teatre 'Bastarda's Reloaded', un vodebil familiar i molt musical protagonitzat per la família Bastarda, que es representarà en benefici de la Fundació Niemann-Pick.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: