Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Instal·len circuits biosaludables a Coma-ruga i Sant Salvador

Els primers s'han instal·lat al Tabaris i al jardinet de l'avinguda Imperial Tàrraco de Coma-ruga i al parc de la petanca de Sant Salvador

Un circuit biosaludable per a gent gran a Barcelona en una imatge d'arxiu Un circuit biosaludable per a gent gran a Barcelona en una imatge d'arxiu EL PUNT AVUI
Salut Cati Morell / Taempus
Dijous, 20 abril 2017 08:11

L'Ajuntament del Vendrell ha instal·lat aquests dies els primers circuits d'aparells biosaludables al Tabaris i al jardinet de l'avinguda Imperial Tàrraco de Coma-ruga,i també al parc de petanca de l'avinguda del Parlament de Catalunya, al barri de Sant Salvador.

Durant aquest trimestre, des de la regidoria de Participació Ciutadana s'han mantingut converses amb les diverses associacions de veïns de les platges per determinar les ubicacions dels circuits i informar-les dels processos d'execució del projecte. Ara resta pendent la instal·lació de tres circuits d'aparells esportius més, que han de col·locar-se a sobre de la sorra: un a l'inici de l'avinguda de la Generalitat de Coma-ruga, un altre a l'altura de la plaça de Sant Salvador i un altre davant la plaça del Pessebre. Per fer-ho, des de l'Ajuntament s'està en espera que la direcció general de Costes autoritzi aquestes instal·lacions. De fet, la voluntat era instal·lar-les totes alhora, i tot i esperar fins al termini màxim previst de Setmana Santa, encara no ha arribat el permís del ministeri. Per això, l'Ajuntament ha optat per fer la resta de les instal·lacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: