Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Perquè..."

Opinió Josepa Loos
Diumenge, 19 Mai 2019 16:59

Perquè s’empenyen alguns en voler canviar-me ?

 Fa uns dies vaig haver de fer front a la reflexió d’un polític que em va empipar. O no ha entès res o era una mostra de mala fe. Qui em coneix sap que si peco d’alguna cosa és de ser franca i dir allò que penso sigui on sigui i davant de qui sigui. Dir-me que m’he passat a un altre partit és bastant còmic.

La meva trajectòria ha estat sempre motivada per aconseguir el benestar de les persones. És el que es diu Humanisme. La meva formació i experiencia vital va fer que entrès a militar a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) als anys 80. Hi vaig estar més de 20 anys. Fa mes de 6 anys vaig deixar el partit per discrepàncies amb un pacte contra natura a Salou.

Fa uns mesos em van proposar tornar a la política activa integrant-me a Convergents. Un partit on hem coincidit molts antics militants i simpatitzants de CDC, així com molta gent nova que busca consolidar aquesta formació de centre catalanista humanista, liberal i sobiranista. De cara a les eleccions municipals del 26-M em presento com a número 2 de la llista de Centrats per Tarragona, que és una coalició de Convergents amb gent de Lliures, un partit en el que s’hi troben molts antics militants de Unió Democràtica. Em presento per Centrats per Tarragona però milito i represento a Convergents. No he canviat: era Convergent i segueixo sent Convergent! Jo només he tornat a casa!

Josepa Loos

Josepa Loos

Centrats per Tarragona

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: