Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"La teva veu, el meu compromís"

Opinió Mercè Dalmau i Mallafré
Dimecres, 07 Febrer 2018 16:12

Els mesos de desembre i gener són sinònim de balanços i de mirar amb ull crític però sincer, la feina feta durant l'exercici anterior. L'experiència a l'administració m'ha ensenyat que tot i les mil planificacions prèvies, cal escoltar les opinions i les valoracions de tots els agents del sector i marcar el nou full de ruta amb tot el que hem après d'un dels motors del municipi i del territori.

Les dades ens somriuen i ens dibuixen un escenari allunyat d'etapes anteriors marcades per la incertesa i la prudència portada a l'extrem, tant per part d'empresaris, usuaris finals com de la mateixa administració. Hem tancat l’any 2017 amb quasi 3 milions de pernoctacions a Cambrils, de les quals més d’1 milió a càmpings. Tot i això, aquest primer mes de l'any també té marcat diferents cites en majúscules que, des de l'àrea de Turisme, considerem vitals per arrencar i perfilar el rumb del que ha de ser aquest 2018.

Amb poc més de tres setmanes, Utrech –amb la Fira Vakantiebeurs centrada en el món del càmping- i Madrid -amb dos grans certàmens, FITUR i Madrid Fusión- ens han servit per compartir experiències i veure el nostre món sota els ulls dels altres. Mentiria si us digués que entre les desenes de reunions que hem fet totes les qüestions i els "última hora" del Procés han estat el teló de fons dels principis i finals de trobades amb empresaris. Però també ens ha servit per recordar l'ampli ventall de producte que tenim des del paisatge natural amb les nostres platges, els nostres segells de Turisme familiar i Turisme esportiu, passant per la matèria prima de la terra o el mar, fins al procés final que ens donen un turisme gastronòmic de qualitat. Més enllà d'una reunió o altra; o de les noves accions que des de l'àrea de Turisme de Cambrils veuran la llum aquest 2018, el que segueix ferm és el compromís amb els nostres empresaris, restaurants, cuiners i professionals del sector. Segueix dempeus el compromís adquirit en reunions petites, en projectes que han començat amb la senzillesa d'un mail o en una conversa perquè la teva veu, és el compromís que tenim per seguir posicionant Cambrils en el mapa turístic i gastronòmic. És difícil aventurar-se que pot passar enguany.

La incertesa política o el mateix dia a dia ens poden portar a situacions que ni ens imaginem però el que no ha de defallir és aquest desig de seguir treballant amb la fermesa d'un projecte que ens il·lusiona. Aquest ha de ser el nostre llegat, haver fet un pas endavant en posicionar el municipi entre les destinacions de referència a la Costa Daurada. Tenim un entorn ple de contingut i opcions sense haver perdut l'essència de poble de costa amb profundes arrels marineres.

En aquests prop de 18 mesos que ens queden fins a les noves eleccions i tal com hem fet des de el primer moment, amb els seus encerts i errors, aquest és un dels nostres objectius com a grup municipal i membres del govern de Cambrils. Sí, que la teva veu, sigui el nostre compromís.

Mercè Dalmau i Mallafré

Mercè Dalmau i Mallafré

Portaveu del grup municipal del PDeCAT-CiU de l’Ajuntament de Cambrils

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: