Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fi de les obres del museu casteller, ajornada de nou

L'Ajuntament de Valls prorroga per quart cop el termini per acabar els treballs

Els treballs del museu es prorroguen tres mesos més. Els treballs del museu es prorroguen tres mesos més. JOSEP LLUÍS ERAS.
Món casteller Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dissabte, 07 Gener 2017 12:27

La junta de govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat una nova ampliació del termini per enllestir les obres de construcció de l'edifici del museu casteller, que ara acaba el 31 de març. Segons ha assenyalat el consistori vallenc, aquesta vegada la pròrroga té com a objectiu l'adequació de les parets mitgeres de les edificacions veïnes. Aquests treballs, assenyala l'Ajuntament, formen part de “les millores ofertes per l'empresa adjudicatària”.

Aquesta és la quarta vegada que l'Ajuntament de Valls ha atorgat a l'empresa constructora del museu casteller, Carbonell Figueras, l'autorització per acabar les obres més tard de la data establerta. En el darrer cas, es va autoritzar la constructora a acabar els treballs el 31 de desembre. Inicialment, els treballs havien de finalitzar a'acabar el mes d'abril de l'any passat, però l'Ajuntament va justificar que hi havia hagut “un retard quantificat en cinc mesos, causat per treballs d'arqueologia i per l'ocupació d'una part del solar pel soterrani d'una finca veïna”. Per aquest motiu, va autoritzar la data del 15 de setembre del 2016 com a dia de final de les obres.

El 16 de setembre, però, la junta de govern local va aprovar una nova pròrroga de dos mesos que s'acabava el 15 de novembre. Com que no s'havien enllestit els treballs, el 18 de novembre es va tornar a prorrogar l'acabament fins al 31 de desembre i es va anunciar públicament aquesta data. Ara ha tornat a prorrogar el termini fins al 31 de març del 2017.

L'edifici, però, resta encara pendent del projecte amb les modificacions necessàries per adequar el futur contingut museogràfic. També s'han d'enllestir encara les obres dels carrers a l'entorn de l'equipament i s'han d'executar alguns treballs necessaris per a l'entrada en servei.

En aquest sentit, la junta de govern municipal també ha aprovat recentment el projecte de construcció d'una estació transformadora a la plaça del Blat, amb un pressupost total d'execució dels treballs de 59.619,19 euros, per donar servei a l'edifici. La mateixa junta de govern ha acordat adjudicar l'execució d'aquestes obres a l'empresa Ingeniería y Montajes Electroneumáticos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: