Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inicia la instal·lació de la torre de llum del Museu Casteller

La torre il·luminada, de 20 metres d'alçada, es convertirà en la icona arquitectònica de l'edifici

Recreació virtual, des de l'interior del museu, de la torre de llum. Recreació virtual, des de l'interior del museu, de la torre de llum. CEDIDA.
Món casteller Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Desembre 2016 16:41

Aquest dimecres 21 de desembre s’iniciaran les obres d’instal·lació de la torre de llum, icona arquitectònica de l’edifici del Museu Casteller de Catalunya que es construeix a Valls. Els treballs que s’inicien demà consistiran en la instal·lació i muntatge de l’estructura metàl·lica de la torre.

En principi, no es preveuen talls de trànsit, a excepció dels moments de pas pel carrer de la Cort del camió grua que transporta l’estructura de la torre. En concret, l’entrada del camió està programada a les 7 del matí, mentre que s’espera que la sortida es realitzi al voltant de les 6 de la tarda. Aquesta torre, quan es completi la seva instal·lació, tindrà 20 metres d’alçada i s’il·luminarà. La seva col·locació forma part dels últims treballs de les obres de construcció de l’edifici del museu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: