Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sergi Feijoo, ratificat com a cap de colla dels Xiquets de Tarragona

La seva continuïtat va rebre el suport de 148 vots i només 20 en contra

Sergi Feijoo amb l'equip de la junta tècnica de la colla Sergi Feijoo amb l'equip de la junta tècnica de la colla CEDIDA
Món casteller Redacció Infocamp
Diumenge, 03 Desembre 2017 00:50

L'Assemblea General Extraordinària dels Xiquets de Tarragona, que es va celebrar divendres a la sala d'actes de l'Antiga Audiència, va fer evident el suport de la colla a la junta tècnica i al seu projecte, i va servir per confirmar que Sergi Feijoo continuarà com a cap de colla el 2018.

L'assemblea va aprovar per unanimitat l'informe de gestió de la junta tècnica d'aquest 2017, mentre que, després de presentar el seu projecte per al 2018 i els canvis a l'equip, la seva continuïtat també va ser ratificada amb claredat, amb 148 vots a favor (el 85%) i només 20 en contra, a més de 5 vots en blanc i dos nuls.

Com a novetats en el nou organigrama tècnic, Oriol Sánchez s'incorpora com a nou cap de pinyes en substitució d'Álvaro Palomar, mentre que Marta Sancho és la nova cap de canalla, càrrec que fins ara ocupava Oriol Falguera. Tant Palomar com Falguera van rebre forts aplaudiments com a reconeixement a la seva tasca de tot l'any.

Encara pel que fa a canalla, es crea la figura del coordinador d'àrea, que exercirà Ramón Puig. També són novetats a la junta Jesús Monllaó, nou responsable de l'àrea física, i Maite Fabà, que s'integra a l'àrea psicològica.

Sergi Feijoo continuarà com a cap de colla, amb Georgina Amposta com a segona cap de colla i Luis Úbeda com a cap de troncs, en un equip en el qual Albert Guillemat serà cap de nuclis. Finalment, Roger Budesca serà responsable de l'escola de castells.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: