Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Joves de Valls assajarà davant d’un local electoral

L'assaig d'aquest divendres, a les 22:30h, es desplaçarà prop d'un espai de votació, encara per concretar

Imatge d'arxiu d'un assaig de divendres de la Colla Joves Xiquets de Valls Imatge d'arxiu d'un assaig de divendres de la Colla Joves Xiquets de Valls MARC LLADÓ QUADRAT/ EL VALLENC
Món casteller El Punt Avui
Dijous, 28 Setembre 2017 08:22

La Colla Joves Xiquets de Valls va anunciar ahir a través d’una piulada que, si es manté l’amenaça de precintar els col·legis electorals, desplaçaran els assajos de divendres prop d’un espai de votació, encara per determinar. La notícia era ratificada posteriorment i a través d’un comunicat els castellers vallencs argumentaven la decisió com a mesura per mostrar el seu compromís actiu amb la democràcia, el dret a decidir i les institucions catalanes si “l’Estat amenaça amb la força i l’actuació policial contra els col·legis electorals.

La convocatòria per als integrants de la colla és la mateixa de cada divendres, a les 22.30 h al seu local, però amb la petició explícita d’acudir-hi massivament per, si convé, traslladar l’assaig a un col·legi electoral que no s’anuncia per motius de protecció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: