Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sant Pere i Sant Pau fa la millor diada de la seva història

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau va completar ahir al Pla de la Seu el 3d8, el 2d7, el 4d8 i va carregar el pilar de 7 amb folre

Pilar de 7 carregat per la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, ahir, al Pla de la Seu de Tarragona Pilar de 7 carregat per la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, ahir, al Pla de la Seu de Tarragona F.VIRGILI/ CCSPiSP
Món casteller Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Setembre 2017 08:26

La diada castellera celbrada ahir al Pla de la Seu de Tarragona va tenir com a principal protagonista la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Els de la camisa verda van fer la millor actuació de la seva història tot descarregant el 3de8, el 2d7 i el 4de8, a més de carregar el pilar de 7 amb folre.

Per la seva banda, la Colla Jove Xiquets de Tarragona va ensenyar les cartes de cara a Santa Tecla i van completar els mateixos castells amb un pis menys. Així els del Cós del Bou van fer el 3de9f, el 4d9f, el 3d8a i el pilar de 6.

Els Xiquets de Tarragona van obrir diada amb un 2d8f amb tot el tronc renovat que ha pujat des del principi nerviós i poc després que l'enxaneta fes l'aleta el castell es va desfer dels pisos superiors. Un castell que va marcar la resta de l'actuació. En segona ronda van intentar el 4d8, que van desmuntar quan els dosos ja havien entrat. Finalment van aconseguir descarregar un 3d8 sense complicacions, i un vano de 5.

Per la seva banda els Xiquets del Serrallo van descarregar el 3d7a, 4d7a i el 5d7, aconseguint igualar la millor diada que han fet enguany els del barri mariner. La diada d'ahir els dona confiança per proposar-se fites superiors com el de 5d7 amb l'agulla, el 2de7, sense descartar el pilar de 6.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: