Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Diada de l’Apadrinament’ de la Colla Jove Xiquets de Tarragona

Els de la camisa lila organitzen aquest dissabte una diada castellera i una festa per la canalla

Mig centenar voluntaris coordinaran la jornada del dissabte Mig centenar voluntaris coordinaran la jornada del dissabte CEDIDA
Món casteller Redacció Infocamp
Divendres, 12 Mai 2017 12:12

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha planificat tot un dia d’activitats per aquest dissabte 13 de maig. La jornada es dividirà en dues temàtiques que són l’Apadrinament i el ‘Futur és Jove’ i totes dues tindran lloc al Cós del Bou.

Els de la camisa lila han organitzar pel migdia una diada castellera, anomenada ‘Diada de l’Apadrinament’, amb dues de les seves colles filloles: els Castellers de Tortosa i Brivalls de Cornudella. Les tres formacions actuaran a les 12.30 h en una diada que es celebra per primera vegada.

Un cop acabada l’actuació i amb temps suficient per dinar, el local i els voltants del Cós del Bou es convertiran en l’escenari de la 9a edició d’‘El Futur és Jove’. Des de les 16.30 h, els jocs i tallers lúdics estaran oberts a tots els nens i nenes de la ciutat que s’hi acostin.

Una jornada familiar

Els tallers, el twister, la paradeta de maquillatge creatiu, i l'activitat ‘sigues casteller per un dia’, començaran ben aviat i s'allargaran fins gairebé arribat el vespre. A les 17.00 hores, hi haurà un taller creatiu a càrrec del dibuixant Armand.

A les 18.00 h, hi haurà berenar pels més petits: coca i xocolata. A les 19.30 hores, ja a dins del local, hi haurà sessió conta contes de L'Esperidió. La Muntsa Plana ens explicarà la història del Magí i el seu avi a través del llibre infantil editat aquest St Jordi per l'Associació d'Amics de la Colla Jove.

Totes les activitats són de lliure participació i estan especialment pensades per a la canalla i les seves famílies. L'any passat més de 200 nens i nenes van participar en el 'Futur és Jove'.

La iniciativa

El ‘Futur és Jove’ va néixer ara fa 9 anys com un projecte de divulgació castellera entre la canalla de Tarragona. Aquest any, més de mig centenar de voluntaris es coordinaran per atendre la logística i l'organització de les diverses activitats previstes amb un únic objectiu: gaudir i fer gaudir als nens i nenes de la ciutat i alhora, transmetre'ls els valors de la Colla Jove de Tarragona i del fet casteller.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: