Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 3d7 se’ls hi resisteix als Xiquets del Serrallo

Tot i així, els serrallencs van completar el 2d6, el 4d6a i el pilar de 5

Segon intent desmuntat del 3d7 que, malgrat el bon aspecte del castell, no s’ha pogut completar. Segon intent desmuntat del 3d7 que, malgrat el bon aspecte del castell, no s’ha pogut completar. MONTSE SERRA
Món casteller Redacció Infocamp
Dilluns, 03 abril 2017 10:42

Els Xiquets del Serrallo, a la diada celebrada el passat diumenge amb els Xiquets de Cambrils i Minyons de l’Arboç al Serrallo, van intentar desmuntar dos cops el 3d7, el seu castell objectiu. Tot i la indecisió de la canalla i de la enxaneta que va decidir baixar, el tronc sòlid i més tancat en el segon intent, han deixat veure que li falta poc a aquest castell per poder ser completat.

A banda, a la primera ronda, els serrallencs van aconseguir el segon 2d6 de l’any repetint la mateixa alineació de Vilafranca. La diada la van tancar amb un 4d6a comptant amb novetats al tronc per donar joc als castellers que assagen, i amb el pilar de 5 i dos pilars de 4 simultanis també per rodar canalla.

La propera diada serà el dia de Sant Jordi i serà un bon dia per comprovar si el castell de 7 s’ha acabat de polir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: