Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aproven una moció al Senat perquè el govern espanyol enllesteixi el corredor mediterrani l'any 2025

La proposta de Junts, que ha estat transaccionada amb altres grups, ha comptat amb 153 vots favorables

Imatge d'arxiu d'un tram del Corredor del Mediterrani a l'Hospitalet de l'Infant Imatge d'arxiu d'un tram del Corredor del Mediterrani a l'Hospitalet de l'Infant ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Juny 2021 16:36

El Senat ha aprovat aquest dimecres al matí una moció del grup de Junts reclamant al govern espanyol que compleixi el calendari d'execució de les obres del corredor mediterrani perquè estigui a punt l'any 2025. La moció s'ha transaccionat i ha comptat amb 156 fots a favor, 103 abstencions i només tres vots en contra. La senadora Assumpció Castellví, que ha defensat la moció, ha destacat que la infraestructura és "un element estratègic fonamental pel desenvolupament econòmic i empresarial de tota la costa Mediterrània", a més a més de ser "un promotor de la sostenibilitat i de lluita contra el canvi climàtic".

En paral·lel, Castellví ha reclamat també un corredor de mercaderies d'ample europeu per l'interior del Camp de Tarragona per evitar el pas de 14.460 combois de mercaderies –un 13% amb càrregues perilloses- per les poblacions de la costa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: