Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El desbordament del riu Gaià ha provocat el tall de la carretera a Aiguamúrcia

A la TV-2005, a Aiguamúrcia, aquesta tarda encara hi havia un carril tallat

El temporal ha desbordat el riu Gaià al pas pel nucli d'Aiguamúrcia El temporal ha desbordat el riu Gaià al pas pel nucli d'Aiguamúrcia AJUNTAMENT D'AIGUAMÚRCIA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Gener 2020 19:41

El temporal Gloria ha desbordat el riu Gaià al pas pel nucli d'Aiguamúrcia (Alt Camp). La carretera TV-2005 s'ha mantingut tallada durant unes quantes hores. De fet, aquesta tarda encara hi havia un carril tallat, segons el Servei Català de Trànsit.

D'altra banda, dels 5 trams afectats a les Terres de l'Ebre, 2 vies encara estan tallades per inundacions o obstacles, la C-12 a Tortosa i la TP-3311 a Galera. A banda, hi ha un carril obert per sentit a la C-42 a l'Aldea per inundacions. A la T-301 a Tortosa hi ha restringit el pas a vehicles de tercera categoria pel mateix motiu. A l'N-420 a Caseres es fa pas alternatiu per despreniments.

En el conjunt de Catalunya, 69 trams de carretera continuaven afectats cap a les cinc de la tarda d'aquest dimecres pel temporal Gloria a Catalunya, segons dades del Servei Català de Trànsit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: