Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El bus urbà de Torredembarra donarà servei els caps de setmana

La línia 1 iniciarà, a partir del 3 de març, una prova pilot per conèixer la demanda d'usuaris de cara a una possible ampliació del servei

Imatge d'un bus urbà de la Línia 1 de Torredembarra Imatge d'un bus urbà de la Línia 1 de Torredembarra ARXIU/ ANNA F./ AJUNT. TORREDEMBARRA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Febrer 2018 19:09

A partir del pròxim dissabte, 3 de març, la línia 1 del transport urbà de Torredembarra també funcionarà els caps de setmana. Així ho ha anunciat el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, assenyalant que el servei de dissabtes, diumenges i festius que només circulava de juny a setembre ara s’estendrà a tots els caps de setmana, en una prova pilot que pretén conèixer la demanda d’usuaris per tenir-la en compte en el proper procés de contractació del servei.

De fet, la prova pilot es posa en marxa paral·lelament a l’elaboració d’un nou procés de contractació del servei de transport urbà després que l’actual contracte hagi caducat. Aquest nou procés servirà per modernitzar i ampliar el servei. A més de l’ampliació del transport públic a tots els dies de l’any, el regidor també ha comentat que s’incrementarà el nombre de parades, especialment al barri dels Munts.

En la redacció del plec de clàusules que s’iniciarà a curt termini també s’incorporaran noves prestacions com la de disposar de vehicles més sostenibles mediambientalment i adaptats per al transport de persones amb mobilitat reduïda, la millora de les parades amb ampliació de les que disposaran de marquesines i canvi en els pals de senyalització. A més es comptarà amb una aplicació de geolocalització perquè els usuaris coneguin si l’autobús es troba prop de la parada.

Actualment, el servei de transport urbà té un cost de 115.000 euros l’any per a l’Ajuntament. En matèria econòmica, el govern municipal es planteja la reducció de les actuals tarifes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: