Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els alcaldes del Pacte de Berà porten la problemàtica de l'N-340 al Parlament

El president del Parlament es va comprometre a vetllar pel compliment el més aviat possible de l'acord aprovat pel Ministeri de Foment de desviar els camions a l'AP-7

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, amb una representació dels alcaldes del Pacte de Berà El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, amb una representació dels alcaldes del Pacte de Berà AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 16 Febrer 2018 16:01

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, va rebre ahir a la tarda els alcaldes del Pacte de Berà. La reunió va servir per compartir les reivindicacions del territori per treure el trànsit de camions de l'N-340 i portar-lo a l'AP-7 i garantir la gratuïtat de l'autopista pel trànsit intern de vehicles.

El president es va comprometre a vetllar pel compliment el més aviat possible dels acords firmats. Segons l'acord aprovat pel Ministeri de Foment, des del passat 1 de gener, el trànsit de vehicles pesats per l'N-340 entre Altafulla i Vilafranca del Penedès s'ha de desviar per l'AP-7.

Per la seva banda, l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, ja ha demanat una altra reunió amb el subgelegat del govern espanyol a Tarragona abans de final de mes "per exigir la ràpida implementació d'aquests acords i evitar que hi hagi més accidents i víctimes".

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: