Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP demana que no s’ampliï la concessions l'AP-7

El diputat popular, Jordi Roca, assenyala que "per primer cop posem per escrit la voluntat d'acabar amb els peatges, que a la província de Tarragona ens afecta especialment amb l'AP-7"

Imatge d'arxiu d'un peatge de l'AP-7 al Vendrell Imatge d'arxiu d'un peatge de l'AP-7 al Vendrell CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Febrer 2018 08:44

El diputat tarragoní del PP, Jordi Roca, ha anunciat que el Grup Parlamentari Popular al Congrés hapresentat una iniciativa parlamentària per tal que no s’ampliïn els períodes de concessió de cap de les actuals autopistes de peatge. Es tracta d’una esmena a una Proposició no de Lleid d’Unidos Podemos debatuda aquest dimarts al Congrés i que, en paraules de Roca, “esperem que els grups hi donin suport i sigui aprobada perquè respon a una demanda de la societat i a un compromís del govern de Mariano Rajoy”.

Jordi Roca ha explicat que “és una fita important perquè per primera vegada posem per escrit la voluntat d’acabar amb els peatges i a la província de Tarragona ens afecta de manera important amb l’AP-7”. El diputat popular ha assenyalat que “a mida que finalitzin les concessions, serà el moment de decidir la manera d’explotar aquestes infraestructures de la manera que millor convingui a l’interès general”. Roca ha recordat que “a banda de l’AP-7, que bé coneixem a Tarragona, també s’inclouen l’AP-1, l’AP-2 i l’AP-4”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: