Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs pregunta quan s'aplicaran les bonificacions de l'AP-7 perquè els camions deixin de circular per l’N-340

El diputat Sergio del Campo (Cs) pregunta al Congrés les actuacions previstes per Foment en relació amb els trams de concentració d'accidents a Tarragona

Els diputats de Ciutadans al Congrés, Sergio del Campo (Tarragona) i Irene Rivera (Málaga) Els diputats de Ciutadans al Congrés, Sergio del Campo (Tarragona) i Irene Rivera (Málaga) CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Febrer 2018 19:24

“Quan es desviaran els camions i vehicles pesats que circulen per l’N-340 a l'AP-7?” i “Per què no han entrat en funcionament les bonificacions fiscals del Pacte de Berà perquè els camions circulin obligatòriament per l'autopista?”, ha volgut saber el portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans en la Comissió d'Ocupació i Seguretat Social del Congrés, Sergio del Campo, després de registrar una bateria de preguntes al Congrés dels Diputats després de l'últim sinistre de l’N-340 en Coma-ruga (el Vendrell) el cap de setmana passat.

El portaveu d'Ocupació i Seguretat Social ha lamentat que “la premsa hagi tornat a posar de manifest la perillositat de l’N-340 amb un sinistre que ha suposat tres noves morts evitables”. Per això, el diputat ha insistit sobre “per què segueixen sense aplicar-se, en un dels majors trams de concentració d’accidents de la província de Tarragona, les mesures exigides i acordades per intentar reduir els accidents”, ja que “segons el Pacte de Berà, des de l'1 de gener de 2018, els camions i vehicles pesats haurien de circular obligatòriament per l'AP-7 amb bonificacions fiscals en els seus peatges”.

Finalment, Sergio del Campo ha preguntat també “quants accidents s'han registrat en els trams de concentració d’accidents de l’N-340 i en l’N-420 durant els anys 2016 i 2017” i “quins són els plans del Ministeri de Foment en relació amb aquets trams de la Xarxa Carreteres de l'Estat a la província de Tarragona”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: