Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

La neu afecta el transport escolar al Priorat

320 alumnes han hagut de tornar a casa abans del previst per les afectacions en 14 rutes per carretera a la comarca

Imatge de la nevada d'aquest dimarts a la Pòpia, entre Falset i Pradell de la Teixeta Imatge de la nevada d'aquest dimarts a la Pòpia, entre Falset i Pradell de la Teixeta METEOFALSET
Mobilitat
Dimarts, 06 Febrer 2018 19:01

La nevada que aquest dimarts al matí ha caigut a la comarca del Priorat ha afectat fins a 14 rutes de transport escolar i un total de 320 alumnes de diverses poblacions. A primera hora del matí, la meteorologia tan sols ha deixat a casa els alumnes de Prades que es desplacen a l’institut de Cornudella de Montsant.

La situació ha començat a complicar-se, però, a mig matí, quan la nevada s’ha intensificat, amb la qual cosa els alumnes de la comarca que es desplacen en bus a l’escola de Falset o als instituts de Falset i Cornudella, ja han estat retornats als pobles respectius.

La prestació d’aquest servei a la comunitat educativa de la comarca correspon al Consell Comarcal del Priorat, en el qual el Departament d’Ensenyament de la Generalitat hi té delegada la competència.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: