Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quatre equips llevaneus treballen per evitar els efectes de la nevada a les carreteres de la Diputació

S'han espargit 26 tones de sal a la xarxa viària del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre

Vehicle pilot i màquina llevaneus treballant en una carretera de la Diputació de Tarragona Vehicle pilot i màquina llevaneus treballant en una carretera de la Diputació de Tarragona CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Febrer 2018 16:14

Un total de quatre equips integrats per 36 professionals de la Diputació de Tarragona treballen, per torns, des de les 22 h de la passada nit per procurar que les carreteres de la Diputació siguin transitables. En concret, els treballs s’han centrat a les vies que passen per la Terra Alta, Priorat, Ribera d’Ebre, Alt Camp, Baix Camp i Conca de Barberà.

Cada equip compta amb un vehicle pilot i una màquina llevaneus amb escampador de sal. De forma preventiva, rastregen i salen les vies situades a les cotes en què la neu i les temperatures baixes poden posar en risc la seguretat dels conductors. I també retiren la neu que ha anat quallant per garantir la seguretat.

Fins al moment, s’hi han abocat 26 tones de sal i no s’ha registrat cap incident.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: