Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP del Vendrell insta la Generalitat a prohibir el pas de camions a l'N-340 en dies de pluja intensa

Els populars envien una carta al Departament de Territori assegurant que el Govern té suficients competències per aplicar aquesta mesura

El portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament del Vendrell, Jerónimo Merino El portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament del Vendrell, Jerónimo Merino RTV EL VENDRELL
Mobilitat ACN
Dilluns, 05 Febrer 2018 21:12

El portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament del Vendrell, Jerónimo Merino, ha assegurat aquest dilluns que les competències en Trànsit que té la Generalitat li permeten prohibir el pas de camions per l'N-340 en dies de meteorologia adversa. Merino ha dit que enviarà una carta al Departament de Territori i Sostenibilitat demanant-li que apliqui aquesta mesura per evitar accidents com l'ocorregut aquest diumenge, quan tres persones van morir per un xoc frontal entre el vehicle on viatjaven i un camió que va fer la tisora i els va barrar el pas. "És hora de deixar-se de baralles entre administracions i treballar tots a una", ha demanat el regidor.

Les seves declaracions arriben després que aquest dilluns els alcaldes del Pacte de Berà hagin denunciat l'incompliment de l'acord a què el territori va arribar amb el Ministeri de Foment, amb el qual es va garantir que aquest 2018 es desviarien els camions de l'N-340 cap a l'AP-7 amb els peatges bonificats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: