Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'entorn de l'edifici Atlàntic es reobra al trànsit

La comunitat de propietaris ha finalitzat la instal·lació de les malles protectores

L'entorn de l'edifici Atlàntic de Tarragona ha reobert aquest dijous al matí el trànsit rodat i per a vianants L'entorn de l'edifici Atlàntic de Tarragona ha reobert aquest dijous al matí el trànsit rodat i per a vianants TOMÀS CAROT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Gener 2018 18:41

L’entorn de l’antic edifici Atlàntic de Tarragona s'ha reobert al trànsit aquest dijous al matí després d’estar tallat al trànsit i vianants, des del passat 14 de gener, quan hi va haver-hi un despreniment d’una cornisa del tretzè pis que va ferir lleument dos vianants. Durant deu dies ha estat acordonada la cantonada de l'edifici del carrer Rovira i Virgili amb la Rambla Nova.

La junta de propietaris ha instal·lat dues malles protectores per garantir la seguretat de la façana. La primera és més resistent per tal de protegir l'eventualitat dels trossos més grans i l'altra, sobreposada, per als més petits. Aquest mateix tipus de xarxa protectora també s'ha col·locat a les tribunes adjacents amb l'edifici dels Caputxins. A més, a la primera filera de pedres de l'aplacat de les tribunes que volen sobre la vorera a ambdós costats dels balcons s'hai han col·locat dos cargols d'acer inoxidable a cada pedra perquè quedi millor subjectada.

L'arquitecte municipal ha donat llum verda a les actuacions per a la reobertura de la zona, que s'ha fet aquest dijous al matí.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: