Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona posa en marxa un nou aparcament dissuasiu de 62 places davant l’antiga Tabacalera

Abans de dos mesos s'adequarà un nou pàrquing a l’antiga carretera de Constantí amb 275 places més

Les noves places d'aparcament de zona taronja al passeig Independència de Tarragona Les noves places d'aparcament de zona taronja al passeig Independència de Tarragona ROGER SEGURA/ ACN
Mobilitat ACN
Dimecres, 24 Gener 2018 12:44

L’Ajuntament de Tarragona ha posat en marxa aquest dimecres un nou aparcament dissuasiu amb 62 places en un solar municipal del passeig Independència, davant de la porta principal de l’antiga Tabacalera. El nou espai és de zona taronja i té una tarifa d’un euro al dia, de dilluns a divendres, en els horaris habituals de pagament.

El regidor de Mobilitat, Josep Acero, ha avançat que en el termini de dos mesos s’habilitaran 275 places més d’aparcament dissuasiu a l’antiga carretera de Constantí, entre l’N-340 i la plaça Europa. Segons Acero, amb aquests dos nous pàrquings es compensaran les places perdudes al carrer Manuel de Falla, després que l’empresa propietària dels terrenys decidís recuperar l’espai que s’utilitzava com a aparcament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: