Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reobertura de la Baixada del Roser de Tarragona

La Guàrdia Urbana també aixecarà les mesures de restricció de trànsit i retirarà progressivament tota la senyalització provisional

La Baixada del Roser de Tarragona La Baixada del Roser de Tarragona TARRAGONA21.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Gener 2018 12:41

Un cop verificada l'estabilitat de la façana de l'edifici afectat aquest dimecres al migdia, cap a les 14 h, es reobrirà al trànsit la Baixada del Roser de Tarragona.

La Guàrdia Urbana també aixecarà les mesures de restricció de trànsit i retirarà progressivament tota la senyalització provisional. D’aquesta manera quedarà reobert el circuit de lliure accés de vehicles.

Cal recordar que el tall de circulació a la Baixada del Roser es va fer amb motiu de l’esfondrament d’un immoble d’aquest carrer ha obligat a introduir modificacions al trànsit de vehicles a la Part Alta. Com que el tall de la Baixada del Roser impedeix completar el circuit de lliure accés de vehicles, l’accés a la Part Alta es va restringir només a veïns i vehicles autoritzats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: