Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà prohibeix aparcar amb cotxe davant un pas de vianants

El municipi ha pres diverses mesures per millorar la seguretat viaria, amb un nou Pla Local de Seguretat Viaria

Canvien diversos aparcaments per optimitzar els passos de vianants i la visibilitat. Canvien diversos aparcaments per optimitzar els passos de vianants i la visibilitat. CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Gener 2018 09:54

Una de les mesures, amb més transcendència, que l’ajuntament de Roda de Berà ja començat a aplicar durant aquest any 2018 ha sigut una prova pilot que consisteix en la creació de diverses places d’aparcaments de motocicletes tot just abans dels passos de vianants, i l’eliminació, per tant, dels aparcaments de cotxes o furgonetes a menys de 3 metres d’un pas de vianants. Amb aquesta mesura es preveu augmentar la visibilitat i la seguretat dels transeünts. Aquest nou model ja està actiu a l’avinguda Sant Jordi i al carrer Arc de Berà del municipi.

Una altra de les mesures contemplades dins del Pla Local de Seguretat Viaria i que ja s’ha posat en marxa, ha estat el repintament i millora de tota la senyalització horitzontal del terme municipal.  Els treballs ja són visibles al nucli urbà de Roda de Berà on s’han repintat passos de vianants, cruïlles, zones d’aparcament, línies grogues i stops, entre d’altres. També el barri de Mas Roig, l’Eixample Nord i una part del Francaset han començat a gaudir d’aquesta nova mesura. La intenció final és de repintar tot el municipi per tal d’incrementar la seguretat viària tant de conductors com de vianants.

Altres mesures han estat modificar el sentit de les places d’aparcament, com als carrers de la Via i Vendrell, on s’han creat aparcaments en bateria inversa o la millora d’alguns badens, amb la seva reposició o l’arranjament, com ha estat el cas de l’Avenc, el passeig marítim, el carrer Vallespir o Johan Sebastian Bach, entre d’altres. També s’han creat places d’aparcament destinades a gent gran a la plaça del Mercat, davant la Llar de Jubilats i Pensionistes i del Centre de Dia Marinada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: