Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou semàfor a l’avinguda Prat de la Riba de Tarragona

A partir del dia 2 de gener començaran les instal·lacions d’aquesta nova regulació

Cruïlla que formen l’avinguda Prat de la Riba amb els carrers Higini Anglès i Pare Palau de Tarragona Cruïlla que formen l’avinguda Prat de la Riba amb els carrers Higini Anglès i Pare Palau de Tarragona J.CARTANYÀ
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Desembre 2017 10:07

La cruïlla que formen l’avinguda Prat de la Riba amb els carrers Higini Anglès i Pare Palau de Tarragona passarà, a inicis d’aquest 2018, a ser regulada amb semàfors, ja que l’avinguda en qüestió és considerada com via principal amb un flux de trànsit estable, d’uns 6.000 vehicles al dia, per això el Servei Català de Trànsit i el Pla local de seguretat viària recomanen aquesta instal•lació.

Els treballs tindran una durada aproximada de tres setmanes i els semàfors comptaran amb els darrers elements tecnològics: Senyals acústics per a persones invidents i temporitzadors per a vianants. En total, el cost de les obres i material serà de quasi 47.000€.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: