Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Interrompuda la circulació de trens entre Salou i Mont-roig a causa del fort vent

Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera per cobrir el tram afectat

Estació de trens de Mont-roig del Camp Estació de trens de Mont-roig del Camp ARXIU/ TRENSCAT
Mobilitat ACN
Dimecres, 27 Desembre 2017 16:21

La circulació de trens es troba interrompuda des d'aquest migdia entre Salou i Miami Platja (Mont-roig del Camp) a causa del fort vent, segons ha informat Renfe. De fet, el vent ha obligat a les 13.20 hores a interrompre la circulació ferroviària des de Tarragona fins a Mont-roig del Camp i a les 14:30h s'ha pogut reobrir de la capital tarragonina fins a Salou, de manera que entre Salou i Mont-roig del Camp el trànsit de trens continua suspès. La circulació ferroviària en aquesta zona afecta els trens de Llarga Distància del corredor mediterrani i Regionals de la línia R16.

Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre Salou i Mont-roig del Camp. Està previst que dos trens Regionals que s'han hagut d'aturar a Tres Camins i a l’entrada de Tarragona, respectivament, reiniciïn la seva marxa i per la resta de trens de Llarga Distància s’habilitarà un servei alternatiu per carretera entre Tarragona i L’Aldea, segons ha indicat Renfe.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: