Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Secuita regularà el trànsit a l’interior del municipi

L’acord, signat amb la Diputació de Tarragona, té com objectiu fer compatible i segur el trànsit de vianants i de vehicles

Imatge d'un dels carrers afectats; el carrer del Progrés Imatge d'un dels carrers afectats; el carrer del Progrés GOOGLE MAPS
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Novembre 2017 16:52

La Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de La Secuita han signat el conveni que permetrà regular el trànsit a l’interior del municipi. L’acord preveu les accions necessàries per part de les dues institucions per tal de fer compatible i segur el trànsit de vianants i de vehicles a l’interior del municipi, establint un sentit de circulació per l’actual travessera de la carretera TV-2231 i l’altre sentit pel carrer del Progrés, atès que actualment la travessera té una amplada insuficient.

El projecte afecta les carreteres TV-2231, de l’Argilaga a la N-240 per La Secuita i Perafort, i a la T-223, de Vallmoll a La Secuita, que formen part de la xarxa viària de la Diputació de Tarragona, i el carrer del Progrés, del consistori. Per tal d’integrar la carretera en trama urbana, aconseguir pacificar el trànsit i garantir la convivència amb seguretat entre vianants i vehicles, s’assignarà un sol sentit de circulació per la carretera TV-2231 i l’altre sentit pel carrer del Progrés, que passarà a formar part de la xarxa viària de la Diputació. Aquest canvi en la mobilitat urbana preveu també l’ampliació de les voreres i la reubicació d’aparcament a les tres vies afectades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: