Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les obres d’enderroc del pont de l’N-340 de Cambrils obliguen a tallar la riera al trànsit de vianants i vehicles

El tancament a la circulació, des del carrer Foix fins al pont de Santa Joaquima, serà efectiu a partir de dilluns

Imatge de les obres a Cambrils el passat 3 de novembre Imatge de les obres a Cambrils el passat 3 de novembre CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 10 Novembre 2017 16:22

El tram de la Riera d’Alforja de Cambrils que va del carrer Foix fins al pont de Santa Joaquima de Vedruna quedarà tallat totalment al trànsit i als vianants a partir de dilluns a mig matí a conseqüència de les obres d’enderroc del pont de l’antiga carretera N-340.

Els treballs van començar el passat 28 de setembre i van comportar en primer lloc el tancament de la part superior del pont i des del 17 d’octubre de l’Avinguda La Salle. El proper dilluns, 13 de novembre, tal com estava previst a mesura que avancessin les obres, caldrà tallar les dues bandes de la riera per acabar el desmantellament del pont i començar a construir la nova estructura.

L’afectació serà significativa però es realitza en l’època de l’any amb menys mobilitat circulatòria interna a les vies urbanes de vehicles i vianants. El novembre, un dels mesos més tranquils juntament amb el febrer, es registra només un terç del trànsit que hi ha durant l’agost.

Aquest divendres i el proper dilluns a primera hora, operaris de l’empresa adjudicatària i de l’equip de senyalització de la Policia Local de Cambrils col·locaran la senyalització horitzontal i vertical i realitzaran obres per poder permetre la doble circulació a l’avinguda Adelaida i realitzar el tall a mig matí.

Vies alternatives pels vianants

Pels vianants que vulguin anar del port fins a la vila o viceversa, el recorregut alternatiu més curt, per la banda de ponent, serà pels carrers Foix, de l’Oli, la passarel·la provisional, Sant Isidre i Santa Joaquima Vedruna.

Pels que vagin des del Raval de Gràcia fins al centre direccional on hi ha l’Ajuntament, l’Hospital Lleuger, l’escola i l’institut, hauran de passar per la rotonda de l’avinguda Nova Augusta (antiga N340), el carrer de les Tres Eres, Via Augusta i Camí de la Marina. L’altra opció, segons el punt de partida, és creuar la riera i fer la ruta per l’altra banda.

Afectació al trànsit rodat

Els vehicles tampoc no podran passar per sota el pont per cap de les dues bandes. Per tant, si han d’anar del port a Nou Cambrils hauran de circular per l’Avinguda Adelaida, la Via Augusta fins a enllaçar amb el camí de Vilafortuny o l’avinguda Nova Augusta. Per facilitar la fluïdesa d’entrada al barri de l’Eixample, s’habilitarà doble sentit de circulació a l’Avinguda Adelaida en el tram tocant al Palau d’Esports.

Es recomana al trànsit rodat dels vehicles procedents de Reus i Tarragona que vulguin anar al port que no entrin per la via habitual del Raval de Gràcia sinó per l’avinguda Nova Augusta i des d’allí enllacin amb el camí de la Marina fins a la plaça d’Aragó. També es recorda que per entrar a Cambrils es pot agafar la sortida Cambrils Est (Vilafortuny) i accedir a tota la zona urbana del centre pel Vial del Calvet. Pel que vinguin de Montbrió, Miami o l’Hospitalet i es dirigeixin a la Parellada i al Barri Antic, s’ha creat un accés provisional amb un carril de gir a l’esquerra en la intersecció de la N340 amb el carrer Gaudí. D’aquesta manera, no caldrà que entrin pel carrer Pere III i el Mercat de la Vila i s’evita congestionar aquesta zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: